Mixning service

inspelning
Beroende på genre

Olika musikstiler mixas och mastras på olika sätt. Det som passar för rap, passar inte för slager eller hard rock. Dessa är saker som man lär sig bara med erfarenhet och mycket arbete. Oberoende vilken genre musik du skickar till oss, låvar vi ta rätt hand om det på rätt sätt.

mixning
Kundtjänsten

Din musik är viktigt för dig. Vi förstår detta 100% och därför vill vi arbeta absolut transparent. Vi skickar mixingen eller mastringen alltid till kunden att lyssna och godkänna. Om han vill ha några ändringar, sköter vi om saken utan mera tillägskostnader.

musik studio
Med en lång erfarenhet

KW-Mastring har gjort musik till artister över 10 år, men vår musik bakgrund går enda till 80-talet. Vi är en modern studio som känner till dagens musik in och ut.

Vi skickar mixningen alltid till kunden för att lyssnas och accepteras!

Vi erbjuder

 • Musik produktion

  Har du en idé men behöver hjälp att få allt tillsammans? Oberoende är det fråga om rap, pop, rock eller RNB, hjälper vi från idé till färdig sång.

 • Restaurering

  Vi har gjort mycket korrigeringsarbete till gamla inspelningar. Vi har också remastra äldre produktioner. Ta kontakt och fråga - vi hjälper gärna!

 • Mastring

  Låten lyssnas noggrant och mastras beroende på genre och hur den är mixad. Allt görs som handarbete, utan att använda automatiska digitalplugins.

 • Inspelningar

  Studions inspelings apparat (mikrofoner och preamp) är internationell toppklass. Vi har inte gjort en enda kvalite kompromiss.

Musikproduktion

Rap

Vi gör en färdig beat för dig. Du lägger in din rap och sedan mixas och mastras resultatet. Eller hämta din egen beat och vi bandar in rap andelen i högklassiga omständigheter. Sedan mixas och mastras låten.

Inspelning av sång

Söker du en studio var du kan sjunga din låt i en trevlig omgivning och med högklassiga mikrofoner och preamps?

Musikprojekt

Vi hjälper artister med olika musikprojekt. Vid behov gör vi låten färdig från början till slut eller vad som helst mitt emallan.

Med nöjesgaranti

Vi vill inte att du blir besviken med något, speciellt när du satsar pengar på din musik. Därför arbetar vi absolut transparent och lyssnar på kunden i alla faser.

Telefon: +358 40 5022 867

E-mail: skicka e-mail

KW-Mastring
Kurtorpsvägen 1 J
02750, Esbo