Yksityisyydensuoja

GDPR
KW-Masterointi tietosuojaseloste.
Turvaamme tietosi lakien ja asetusten mukaisesti. Päivitämme tätä selostetta tarvittaessa.
1. Rekisterin pitäjä

T:mi Kim Wist, Kuurintorpantie 1 J, 02750, Espoo, Y-tunnus 1373640-4 (jäljempänä T:mi KW) p. 040 5022 867, Tietosuojasta vastaa Kim Wist. Kyselyt tietosuojasta osoitteeseen kim.wist(ät)dlc.fi
2. Rekisterin tarkoitus
Kutsumme rekisteriä nimellä T:mi Kim Wist asiakasrekisteri. Rekisterin henkilötietoihin on pääsy vain Kim Wistillä. Rekisterissä olevien tietojen käsittely ja säilytys perustuu joko sopimussuhteeseen T:mi KW:n kanssa, henkilöltä saatuun suostumukseen tai yhtiön oikeutettuun etuun kerätä tietoa liiketoiminnan edellytyksenä. Rekisterissä oleva voi koska tahansa pyytää oikaisemaan, korjaamaan, poistamaan tai saada nähdä mitä tietoja hänestä on tallennettu. Rekisteröidyllä on käytössä kaikki tietoturva-asetuksen mukaiset oikeudet. Rekisterin tietoja käytetään seuraavasti:

  • - Asiakassuhteiden ylläpitoon
  • - Tilausten ja yhteydenottojen käsittelyyn
  • - Laskutukseen
  • - Asiakaspalveluun
  • - Yhtiön omaan markkinointiin
  • - Rekisterissä olevien oikeuksien toteuttamiseen
3. Mitä rekisteriin kerätään ja mistä tiedot saadaan?
Nimi, osoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite, laskutustiedot sekä tarvittaessa lupa / kielto käyttää tietoja T:mi KW:n markkinointiin ja viestintään. Tiedot ovat peräisin yhteydenotoista T:mi KW:n nettisivuilta, tarjouspyynnöistä, tilauksista, asiakastapaamisista ja sopimuksista.
4. Tietojen luovuttaminen
Tietoja käsitellään vain T:mi KW:n sisällä. Tietoja ei luovuteta muutoin kolmansille osapuolille, EU:n ulkopuolelle eikä muutoinkaan ulkopuolisille.
5. Suojaus
Tietoja säilytetään huolellisesti tietokoneella salasanan ja käyttäjätunnusten takana. Ainoa kone, johon tietoja on fyysisesti ladattuna on Kim Wistillä. Kone on suojattu salasanalla. Mikäli yritykseen tulee uusia työntekijöitä tai henkilöstövaihdoksia, myös salasanat uusitaan.
6. Säilytysaika
Tietoja säilytetään asiakkaan luvalla niin kauan kuin asiakassuhde katsotaan olevan aktiivinen. Asiakassuhteen päättymisen jälkeen tietoja säilytetään maksimissaan 36 kk oikeutettuun etuun perustuen. Kirjapitolakien edellytys on, että tietoja tulee säilyttää 5 vuotta vahvistetusta tilinpäätöksestä. Tässä mielessä osaa tiedoista säilytetään näiden lakien ja asetusten mukaisesti.
KW-Masterointi

Puhelin: 040 5022 867

E-mail: Lähetä e-mailia

KW-Masterointi
Kuurintorpantie 1 J
02750, Espoo