Radiomainokset


Mainosmusiikki

KW Masterointistudio tuottaa radiomainokset! Mainosmusiikki ja spiikit tehdään joko asiakkaan valmiin skriptin pohjalta tai me luomme tiimimme kanssa asiakkaan toiveen mukaiset radiomainokset.

Radiomainos on hyvin erilainen kuin kuvallinen TV mainos ja mainoksen toimivuus on vain yhden aistin - kuulon varassa. Tästä syystä monipuolinen, luova ja taiteellinen näkemys on hyvin tärkeä kun luodaan toimiva radiomainos. Myös kaupallinen näkemys on tärkeä, sekä taito osata vaikuttaa kuulijaan niin, että radiomainos myy.

Radiomainokset sekä mainosmusiikki tehdään tiimityönä. KW Masterointistudion radiomainokset tehdään radiomainos tiimillä, joka koostuu äänen ammattilaisista, mies ja naispuolisista puhenäyttelijöistä sekä musiikin säveltäjistä ja radiomainos ammattilaisista. Täten kaikki osa-alueet otetaan huomioon ja lopputulos ei ole vain yhden ihmisen, vaan ryhmän kokonaisnäkemys, joka luo lopputulokselle monipuolisesti uskottavan sävyn.

Onnistunut radiomainos koostuu innovatiivisesta käsikirjoituksesta, hyvästä tekijätiimistä sekä oikein valittusta ääninäyttelijästä. Lisäksi tarvitaan äänimaailman luomiseen ja mainokseen linkittämiseen erikoistunut yksikkö.

Ota yhteyttä ja katsotaan miten voimme auttaa.

Tutustu myös KW masterointistudion masterointilaitteisiin ja musiikistudion muihin palveluihin!

radiomainos

Studion referenssejä:

KW Masterointi studion tarkkaamon kuuntelua on mitattu ja havaittu erittäin hyväksi.

Huonevaste oli jopa hämmästyttävän hyvä Suomalaiseksi studioksi. Kuuntelupiste huoneen pitkällä sivulla vähentää sivuheijastuksia ja tila jätettiin senkin takia hieman elävämmäksi, jotta soittimiin saadaan tarvittaessa luonnollista tilantuntua äänitysvaiheessa.

Etäisyydet yhdessä vinojen kattopintojen kanssa estivät tehokkaasti seisovien aaltojen muodotusmisen ja näin olen bassovastekin oli erittäin tasainen.

Bassoja laajennettiin Aura Audion F10 subbarilla ja vähäiset huonevaste ongelmat kompensoitiin DSPeakerin Antimode Dual Core 2.0. Lopputuloksena saavutettiin erittäin tarkka, säröttämämpi ja erotteleva toisto. Näin ollen tarkkaamotyöskentely sekä masterointi helpottuivat entisestään ja studiossa pystyy saamaan aikaan tarkkoja lopputuloksia.

Marko Ala-Turkia

Fseries Product Manager
Aura Audio Oy

radiomainokset mainosmusiikki