Miksaus


Projektit ja erikoistyöt

Kaikki miksaukseen, musiikin säveltämiseen, ideointiin ja tuottamiseen liittyvät projektit ovat tervetulleita. Lopputulokseen kuuluu aina myös musiikin masterointi.

Kappaleiden äänitys, miksaus, tuottaminen, sävellys ym. työt saman katon alta. Tai tervetuloa tekemään oma biisi tai idea valmiiksi studioon. Meillä on erittäin hyvät valmiudet äänittämiseen ja mm. pianisteille studiossa on täyspitkä digipiano sekä hyvin laajat soundipankit. Oli sitten genresi rock, pop, Hip-Hop, EDM, punk, klassinen, niin kaiken toteutamme alusta loppuun asti.

Joskus tarvitaan lisää soittimia tai erilaista sovitusta. Joskus taas hyvät stemmat herättävät kappaleen ihan uudella tavalla henkiin. Hyvä idea voi jäädä puolitiehen ja tarvitaan ulkopuolisen näkemystä jotta päästään eteenpäin. Musiikki on ollut meidän työ 80-luvulta lähtien, ja kokemus saattaa löytää tien läpi monenlaisten ongelmien.

Ota yhteyttä ja katsotaan miten voimme auttaa.

Tutustu myös muihin musiikkistudion palveluihin!

miksaus
Kuva: Kari Saaristo

Studion referenssejä:

KW Masterointi studion tarkkaamon kuuntelua on mitattu ja havaittu erittäin hyväksi.

Huonevaste oli jopa hämmästyttävän hyvä Suomalaiseksi studioksi. Kuuntelupiste huoneen pitkällä sivulla vähentää sivuheijastuksia ja tila jätettiin senkin takia hieman elävämmäksi, jotta soittimiin saadaan tarvittaessa luonnollista tilantuntua äänitysvaiheessa.

Etäisyydet yhdessä vinojen kattopintojen kanssa estivät tehokkaasti seisovien aaltojen muodotusmisen ja näin olen bassovastekin oli erittäin tasainen.

Bassoja laajennettiin Aura Audion F10 subbarilla ja vähäiset huonevaste ongelmat kompensoitiin DSPeakerin Antimode Dual Core 2.0. Lopputuloksena saavutettiin erittäin tarkka, säröttömämpi ja erotteleva toisto. Näin ollen tarkkaamotyöskentely sekä masterointi helpottuivat entisestään ja studiossa pystyy saamaan aikaan tarkkoja lopputuloksia.

Marko Ala-Turkia

Fseries Product Manager
Aura Audio Oy