masterointistudio

KW masterointi ja musiikkistudio:
masterointi, e-masterointi, vinyylimasterointi, äänitykset, miksaukset sekä radiomainokset

Vaikka hyvä miksaus on jo itsessään hyvän kuuloinen, ammattimainen masterointi voi nostaa sen kaupallisten julkaisujen tasolle ja soitettavuus eri laitteilla paranee huomattavasti.

Kotistudioissa pystyy tekemään tänäpäivänä jo hyvinkin laadukasta musiikkia, mutta masterointi vaatii laitteita joita ei joka studiosta löydy. Tätä varten on masterointistudio ja sen hyvin tarkkaan viritetty kuunteluominaisuudet.

E-Masterointi

Nykyään suosituksi noussut e-masterointi (materiaali toimitetaan kumpaankin suuntaan netin yli) toteutetaan nopeasti ja tyytyväisyystakuulla! Lähetä kappaleesi Wetransferin, Dropboxin tai muun pilvipalvelun kautta KW Masterointistudiolle ja saat nopeasti valmiin masterin kuunneltavaksi. Jos asiakas kaipaa vielä muutoksia, ne tehdään kunnes projekti on valmis.

Ota täältä yhteyttä, ja saat tarkat ohjeet biisin/biisien lähettämiseksi e-masterointi palveluun.

Kaikki masterointi tehdään kunnes asiakas on tyytyväinen!

Monet firmat myyvät masterointiin sopivia digitaaliplugareita, mutta pelkästään niiden lisääminen valmiiseen miksaukseen nostaa ehkä RMS tasoa, mutta ei tee kappaleesta masterointua. Digitaali ja analogiprosessoreiden yhteistyöllä, hyvällä kuuntelulla sekä kokemuksella masterointi voi olla aivan toisella tasolla. Tätä varten tarvitaan laadukas masterointistudio, ja tämä on juuri se palvelu mitä KW masterointi tarjoaa.

Hyvä masterointi antaa kappaleisiin syvyyttä, laajuutta, iskevyyttä, selkeyttä ja volumea. Hyvää masteointi toimii Ipodilla, tietokoneella, kuulokkeilla, kotistereoilla, autostereoilla, radiossa, TV:n välityksellä tai laadukkailla discon laitteilla.

Nykyään suosiota nostava vinyylimasterointi on myös oma taiteenalansa. Vinyylimasterointi saattaa erota jonkin verran tavallisesta masterointityöstä, koska kappaleen painaminen vinyylille muokkaa kappaleen ylä ja alapäätä, joka on otettava masteroinnissa huomioon. Vinyylimasterointi tehdään myös onnistuneesti KW masterointistudiossa.

Musiikkiprojektit

Kaikki erilaiset musiikkiprojektit ovat tervetulleita. Kappaleiden äänitys, miksaus, tuottaminen, sävellys ym. työt saman katon alta. Tai tervetuloa tekemään oma biisi tai idea valmiiksi studioon. Meillä on erittäin hyvät valmiudet äänittämiseen ja mm. pianisteille studiossa on täyspitkä digipiano sekä hyvin laajat soundipankit. Oli sitten genresi rock, pop, punk, klassinen, EDM tai muu klubimusiikki, kaiken toteutamme alusta loppuun asti.

Radiomainokset

Radiomainos on oma taiteenlajinsa ja siinä laatu/toimivuus on hyvin tärkeä. Kaikki radiomainokset masteroidaan jotta lopputulos olisi nykystandardien mukainen ja korkealuokkainen. Radiomainokset ja mainosmusiikki tuotetaan, äänitetään ja viimeistellään tarkasti. KW musiikkistudio tuottaa palvelut asiakkaan toiveiden mukaan. Lue lisää KW Masterointistudion radiomainos tuotannosta tai ota suoraan tästä yhteyttä ja kerromme tarjonnastamme.

musiikkistudio
Kuva: Kari Saaristo. Kuva on studion alkuajoilta.

Ei ole koskaan suositeltavaa että miksaaja hoitaa myös masteroinnin, koska masterointiin suositellaan uutta, tuoretta korvaparia joka voi tuoda kappaleeseen jotain uutta ja parantaa sen laatua. Masteroija yleenä kuulee kappaleessa asioita mitä miksaaja ei kuule.

On olemassa monia masterointipajoja ja niiden välillä voi olla vaikea valita. Jos annat kappaleesi KW Masteroinistudion masteroitavaksi, temme työn kunnes olet tyytyväinen lopputulokseen, olkoon sitten kyseessä tavallinen masterointityö, mainoksen masterointi ja loppukäsittely tai vinyylimasterointi. Annamme myös miksauksesta tarvittaessa palautetta ennen masterointia, jotta jotain vielä voi korjata ennen loppusilauksen antamista. Teemme kaikki tavalliset masteroinnit jonka lisäksi palvelussamme on myös vinyylimasterointi sekä muita studiopalveluja.

KW Masterointi ja musiikkistudio antaa haluttaessa 2 eri masteroitua versiota kappaleesta joista voit valita mieleisesi. Lisäksi saat kappaleet iTunes m4a versiona, Wav 16 ja 24 bit versiot sekä pyydettäessä myös mp3 versio. Kaikki tämä ilman mitään lisäveloitusta!