Laulustudio

Parhaat mikrofonit

Lippulaivamme, kotimainen NU47, joka kehitetty vuosien tutkimustyön tuloksena legendaarisen Neumann U47 mikrofonin mukaan on yksi parhaista nykymikrofoneista. Sen soundi on hämmästyttävän hyvä ja mm. Jennifer Lopez kieltäytyy studiossa laulamasta enää mihinkään toiseen mikrofoniin kuin NU47:aan. Lisäksi meillä on uusi NU 100K mikrofoni. Nämä ja monet muut huippumikrofonit, kuten Neumann U87, Manley Reference Cardioid sekä monet muut löydät KW masterointistudiosta. Laulun äänitys, masterointi, biisin tekeminen, miksaus ja laulustudio.

Viihtyisä laulutila

Mainittakoon myös, että käytämme laulukoppina Molton verhoista rakennettua tilaa, joka poistaa huonekaiut, mutta päästää läpi kuitenkin hieman huoneen luonnollista kaikua. Tällä kombinaatiolla saadaan erittäin hyvä ja luonnollinen laulusoundi.

Myös erittäin haastavissa kalssisen laulun äänityksissä olemme päässeet todella hyviin lopputuloksiin!

Laulun äänittämisessä on pari keskeitä asiaa:

  • 1. Mikrofoni
  • 2. Studiotila
  • 3. Etuasteet
Kysy lisää
laulaja

Lauluäänitys

Mikrofoneista

Mikrofoni voidaan ajatella olevan kaikkein tärkein osa-alue laulunäänityksessä. Laulumikrofoneja on kehitetty 1900 ja 2000 -luvulla hurja määrä erilaisia ja eri tasoisia.KW masterointi sekä laulustudio tarjoaa loistavan arsenaalin parhaita mikrofoneja ja laulunäänitys sujuu helposti!

Lähetä viesti!
Laulumikrofoni

Paras mikrofoni tietylle laulajalle ei ole paras jollekin toiselle. Siksi meillä on mistä valita, joten löydät varmasti mikrofonin joka sopii sinun tyylillesi.Ota yhteyttä!
Etuasteet

Mikrofoni on tärkeä osa laulun äänitystä, mutta niin on myös etuaste! Mikrofoni kytketään etuasteeseen ja sillä on iso vaikutus lopputulokseen. Studiossa on transistori sekä putki etuasteita: Manely Core putkietuaste, Dave Hill Europa, Stam Audio 1073MPA sekä suomessa valmistettu Lundahlin muuntimilla varustettu etuaste.

Kysy lisää!

KW-Masterointi on suomen suosituimpia masterointistudioita!

Studion hinnasto

e-masterointi
Masterointi
45 euroa per kappale.
Kysy alennusta isommista projekteista.
miksausstudio
Miksaus
Alkaen 150 euroa,
mutta hinta määritellään projektin koon mukaan.
laulun äänitys
Äänitykset
50 euroa tunti
laulun äänitys
Tuotanto ja muut
Sopimuksen mukaan

Puhelin: 040 5022 867

E-mail: Lähetä e-mailia

KW-Masterointi
Kuurintorpantie 1 J
02750, Espoo