masterointistudio

Mitä on masterointi?


Mitä KW masterointistudio voi tehdä kappaleelle:

KW Masterointi blogia voi lukea täältä: BLOGI


masterointi, masterointistudio


Kuva: Kari Saaristo

Masterointi ei ole vain limitterin lisäämistä valmiiksi miksattuun tuotteeseen. KW Masterointistudio kuuntelee hyvin tarkkaan jokaisen projektin ja tekee päätöksiä genren ja myös asiakkaan toiveen mukaan. Masterointistudio on kuuntelun kannalta myös hyvin tarkkaan säädetty ja viritetty. Tuloksena on terve masterointi niin, että tuote kuulostaan hyvälle kaikilla laitteilla. Masterointia nykyaikaiseen makuun!

E-Masterointi

Lähetä kappaleesi Wetransferin tai Dropboxin kautta masteroitavaksi. Saat valmiin masterin kuunneltavaksi ja jos kaipaat muutoksia siihen, tehdään työ kunnes olet tyytyväinen! Ota tästä yhteyttä ja kerron mielelläni lisää.

Masteroinnissa käytety laitteet ovat huippuluokan analogi sekä digitaaliprosessoreita. Yleisimmät työkalut ovat parametrisiä ekvalisaattoreita, kompressoreita, limittereitä sekä stereokuvan työskentylyyn sopivia laitteita. Kaikkien laitteiden yhteistoiminta on hyvin herkkää ja niiden taitava yhteiskäyttö tekee masteroitavasta materiaalista paremman kuuloisen sekä nykystandardien mukaisen.

Audio masteroinnin voidaan siis sanoa olevan laadun tarkkailua, laadun parantamista, objektiivista kuuntelua ja korjailua sekä äänitteen saattamista nykyformaattiin ja radiosoittoon sopivaksi kokonaisuudeksi. KW masterointi sijaitsee Espoossa.

Loudness war

KW Masterointi ottaa kantaa "loudness wariin": masteroinnin pitää olla elävä ja hengittävä masterointi missä dynamiikalle jätetään tilaa eikä biisiä lytätä kompressorilla täysin kasaan. KW masterointistudio pyrkii juuri tähän.

Tiettyyn genreen kokonaisvaltainen kompressointi kuitenkin sopii ja sekin luonnollisesti onnistuu täällä. KW Masterointistudio: masterointi -ja äänitysstudio nykyaikselle vaatimustasolle.

Masterointi hinnasto

Ota yhteyttä ja katsotaan miten voimme auttaa.