Masterointi

Laadukasta masterointia

Masterointi ei ole vain limitterin lisäämistä valmiiksi miksattuun tuotteeseen. KW Masterointistudio kuuntelee hyvin tarkkaan jokaisen projektin ja tekee päätöksiä genren ja myös asiakkaan toiveen mukaan. Masterointistudio on kuuntelun kannalta myös hyvin tarkkaan säädetty ja viritetty. Tuloksena on terve masterointi niin, että tuote kuulostaan hyvälle kaikilla laitteilla. Masterointia nykyaikaiseen makuun!

KW-Masterointi on myös hyväksytty Applen Digital masters studioiden harvalukuiseen joukkoon, eli teemme myös masteroinnit Applen alustoille takkaan valvottujen standardien mukaan.

Apple approved
E-Masterointi

Lähetä kappaleesi Wetransferin tai Dropboxin kautta masteroitavaksi. Saat valmiin masterin kuunneltavaksi ja jos kaipaat muutoksia siihen, tehdään työ kunnes olet tyytyväinen! Ota alla olevan painikkeen kautta yhteyttä ja kerron mielelläni lisää.

Kysy lisää
masterointi

Masterointiprosessi

Masteroinnissa

käytety laitteet ovat huippuluokan analogi sekä digitaaliprosessoreita. Yleisimmät työkalut ovat parametrisiä ekvalisaattoreita, kompressoreita, limittereitä sekä stereokuvan työskentylyyn sopivia laitteita. Kaikkien laitteiden yhteistoiminta on hyvin herkkää ja niiden taitava yhteiskäyttö tekee masteroitavasta materiaalista paremman kuuloisen sekä nykystandardien mukaisen.

Lähetä viesti!
Audio masterointi

on siis laadun tarkkailua, laadun parantamista, objektiivista kuuntelua ja korjailua sekä äänitteen saattamista nykyaikaiseksi, kaikille alustoille ja radiosoittoon sopivaksi kokonaisuudeksi. KW masterointi sijaitsee Espoossa.
Ota yhteyttä!
Loudness war

KW Masterointi ottaa kantaa "loudness wariin": masteroinnin pitää olla elävä ja hengittävä masterointi missä dynamiikalle jätetään tilaa eikä biisiä lytätä kompressorilla täysin kasaan. KW masterointistudio pyrkii juuri tähän. Tiettyyn genreen kokonaisvaltainen kompressointi kuitenkin sopii ja sekin luonnollisesti onnistuu täällä. KW Masterointistudio: masterointi -ja äänitysstudio nykyaikselle vaatimustasolle.

Kysy lisää!

KW-Masterointi on suomen suosituimpia masterointistudioita!

Studion hinnasto

e-masterointi
Masterointi
50 euroa + ALV per kappale.
Kysy alennusta isommista projekteista.
miksausstudio
Miksaus
Alkaen 150 euroa + ALV,
mutta hinta määritellään projektin koon mukaan.
laulun äänitys
Äänitykset
50 euroa + ALV tunti
miksaus
Tuotanto ja muut
Sopimuksen mukaan

Puhelin: 040 5022 867

E-mail: Lähetä e-mailia

KW-Masterointi
Kuurintorpantie 1 J
02750, Espoo