radiomainos
musiikin masterointi
äänitysstudio
vinyylimasteroiti
laulustudio

Mastering studio

KW mastring är en modern och mycket högklassig studio i Finland. Vi erbjuder all musikmastring och också e-mastring. Studion har analogiska apparat av högsta kvalite. För att nämna några: Fairman TMC kompressor, Manley Massive Passive EQ, Dave Hill Titan, Bettermaker EQ osv. Vi har också de bästa digitaliska plugins för mastring och erbjuder mastring för ett förmånligt pris. En musikstudio för dig som vill ha bästa kvalite!

Ta kontakt här - vi talar svenska!

läs mera »

Sång inspelning

KW studion är också en sångstudio av högsta klass! Lämplig för inspelning av sång och mera. Våra mikrofoner består av legendariska Neumann M269, otroliga NU 47, Neumann U87 (studio standard i världen) och många flera. Våra preamps är också mycket hög kvalite, vilket menar att dina inspelningar kommer att låta bästa möjliga.

Sång och inspelning av instrument.

läs mera »

Mastring exempel

När du skickar ding skiva eller låt till e-mastring tjänsten, får du alltid ett exempel av mastringen före den slutliga versionen. Du betalar ingenting i förväg, och vi erbjuder en fullständig nöjesgaranti. KW musikstudion befinner sig i Esbo, Finland. För dig som söker en professionell sound!

läs mera »


inspelning
Musikstudio
e-mastring
Inspiration
musik studio
Sångstudio
inspelning
Musikprojekter
KW-Mastring
Kontakt