Miksaus

musiikkigenre
Genrekohtainen

Eri musiikkityylejä miksataan ja masteroidaan eri tavalla. Se mikä sopii räppiin, ei sovikaan iskelmään tai raskaaseen rockiin. Musiikin miksaaminen on asia, jonka oppii vain kokemuksella ja tekemällä. Miksaus hinta on kohtuullinen ja oli genresi mikä tahansa, lupaamme antaa sille asiantuntevan käsittelyn!

Basson miksaus on yksi kriittisimmistä alueista miksauksessa ja eri musiikkigenreissä. Sen oikenlainen käsittely vaatii paljon kokemusta, hyvän miksaus studion, jossa on todella tarkka kuuntelutila.

e-miksaus
Asiakaslähtöisesti

Sinun musiikki on sinulle hyvin tärkeätä! Me ymmärrämme sen ja haluamme tehdä kaiken täysin asiakaslähtöisesti ja läpinäkyvästi. Eli saat miksauksen ja masteroinnin aina kuunneltavaksi ja hyväksyttäväksi. Jos kaipaat muutoksia, ne tehdään kunnes olet tyytyväinen!

Musiikin miksaaminen tehdään aina hyvin huolellisesti! Paras tulos syntyy tarkkaan kalibroidussa kuuntelutilassa, joka tarkistetaan myös kuulokkeilla ja eri järjestelmissä ennen asiakkaalle lähettämistä.

miksaus
Pitkällä kokemuksella

KW-Masteointi on tehnyt musiikkia suomalaisille artisteille 10 vuoden ajan, mutta musiikillinen kokemus ulottuu siitä vielä paljon pidemmälle. Käytössämme on analoginen sekä digitaalinen miksauspöytä sekä huippulaitteisto. Olemme moderni ja ajan hengessä sykkivä masterointi sekä musiikki ja miksausstudio.

Lähetämme aina lopputuloksen kuunneltavaksi
ja hyväksyttäväksi!

Lisäpalvelut

 • Musiikin tuotanto

  Onko sinulla idea minkä haluat totetuttaa, mutta tarvitset siihen apua? Oli genresi sitten pop, rock, RNB tai räp, teemme ja ideoimme kappaleen kanssasi vaikka alusta loppuun.

 • Korjaustyöt

  Olemme tehneet paljon vanhojen äänitysten korjaustöitä sekä remasteroineet vanhempaa tuotantoa. Kysy lisää - autamme mielellämmme!

 • Masterointi

  Masteoinnissa kappale kuunnellaan tarkkaan ja masteroidaan genre ja kappalekohtaisesti. Työ tehdään täysin "käsityönä" käyttämättä mitään automaattisia digitaaliplugareita tms.

 • Äänitykset

  Studion äänityskalusto (mikrofonit + etuasteet) ovat kansainvälistä huippuluokkaa. Yhtään kompromissia ei ole tehty yhdenkään laitteen kohdalla.

Musiikkituotanto

Räp

Teemme sinulle biitin ja äänitämme räp osuudet. Sitten ne miksataan ja masteroidaan. Tai tuo mukanasi oma biitti ja äänitämme siihen räp osuudet korkealuokkaissa olosuhteissa, miksaamme ja masteroimme.

Laulunäänitys

Etsitkö studiota missä voisit laulaa kappaleesi miellyttävässä ympäristössä ja erittäin laadukkailla mikrofoneilla sekä etuasteilla?

Musiikkiprojektit

Autamme artisteja erilaisissa musiikkiprojekteissa. Teemme tarvittaessa kappaleen valmiiksi alusta loppuun tai mitä tahansa siltä väliltä!

Tyytyväisyystakuulla

Emme halua että petyt tai satsaat rahaa johonkin josta et sitten pidäkään. Siksi kaikki tehdään täysin läpinäkyvästi, rehellisesti ja asiakasta kuunnellen kaikissa vaiheissa.

Puhelin: 040 5022 867

E-mail: lähetä e-mailia

KW-Masterointi
Kuurintorpantie 1 J
02750, Espoo