Mainosmusiikki

Radiomainokset

Hyvä mainos tarvitsee hyvän ääninäyttelijän, ääniefektit sekä musiikin. Nämä kaikki löytyvät meiltä, joten älä epäröi olla yhteydessä kun tarvitset laadukkaan nykystandardien mukaisen mainosraidan.

Mainosten masterointi

Mainos on tehty, mutta raitaa ei ole vielä masteroitu? Lähetä mainosraita tänne ja teemme siihen asiantuntevan ja standardien mukaisen masteroinnin.

Eri alustoille (TV, radio, striimaus) tehdään hieman erilainen masterointi, joka toimii parhaiten juuri kyseisessä mediassa.

Kysy lisää
mainosmusiikki

Mainosmusiikki

Ääninäyttely

Tämä on se tärkein osuus, koska mainos joko elää tai kuolee ääninäyttelijän suorituksen mukana! Suomessa tämä taiteenlaji on ottanut isoja askelia eteenpäin viime aikoina, mutta yhä kuulee paljon ylinäyteltyjä mainospätkiä. Juuri oikeanlaisen sävyn saaminen on tuottajan näkemyksestä kiinni ja siinä on erittäin herkkä balanssi.

Lähetä viesti!
Mainosmusiikki

Musiikki ei saa olla mainoksessa liian suuressa roolissa, mutta kuitenkin niin, että se vahvistaa mainoksen sanomaa sekä tunnetilaa. Käytännössä mainosmusikki sävelletään mainokseen, mutta musiikin valitsemisessa on näkemys yhtä tärkeässä osassa kuin ääninäyttelyssäkin.


Ota yhteyttä!
Mediat

Valmis ja hyväksytty mainos masteroidaan mediakohtaisesti. Radioon tehdään omanlaisensa masterointi, joka ottaa huomioon radion oman kompressoinnin ja limitoinnin ja striimatut nettimainokset sekä TV mainokset tehdään LUFS standardin mukaisesti.


Kysy lisää!

KW-Masterointi on suomen suosituimpia masterointistudioita!

Studion hinnasto

radiomainos
Masterointi
45 euroa per kappale.
Kysy alennusta isommista projekteista.
musiikkituotanto
Miksaus
Alkaen 150 euroa,
mutta hinta määritellään projektin koon mukaan.
masterointi
Äänitykset
50 euroa tunti
mainosmusiikki
Mainokset
Projektin mukaan

Puhelin: 040 5022 867

E-mail: Lähetä e-mailia

KW-Masterointi
Kuurintorpantie 1 J
02750, Espoo